Despre Noi

AS Studio

Dacă ai o viziune sau o idee despre ceea ce îți dorești în materie de amenajări interioare, noi te ajutăm să o transformi în realitate și chiar să o aduci la cel mai înalt nivel de rafinament.

AS Studio îți oferă servicii complete de renovări și amenajări interioare. Fie că este vorba despre casă, birou sau un spațiu destinat publicului, ne dorim ca prin toate proiectele realizate de noi să îi ajutăm pe oameni să se simtă confortabil în spațiul amenajat de noi. Tocmai de aceea suntem atenți la micile detalii și la modul personal de a înțelege spațiile și de a le transforma în ceva cu adevărat unic, pe placul tău.

Ne ocupăm de orice tip de proiect de amenajări interioare, de la proiecte rezidențiale pentru case și apartamente, până la proiecte mai ample de tip horeca pentru hoteluri, pensiuni etc. Mai mult decât atât, oferim servicii specializate în design interior, de la consultații preliminare și servicii complexe de vizualizare în 3D până la atenția la detaliile tehnice și asistența în implementare (management de proiect).

Hai să ne cunoaștem și să discutăm despre un plan de amenajare care răspunde nevoilor tale!

SERVICII

Servicii Oferite

Suntem atenți la micile detalii și la modul personal de a înțelege spațiile și de a le transforma în ceva cu adevărat unic, pe placul tău.

Consultanță

Serviciile de consultanță sunt esențiale oricărui proiect de design interior. Această etapă inițială...

Proiectare 2D + 3D

Folosim proiectarea 2D și 3D pentru a ne asigura că rezultatul final se ridică la înălțimea așteptărilor tale și..

Design Interior

Designul de interior este un mod creativ și funcțional de a compartimenta, utila și decora un spațiu interior…

Selecție mobilă

Piesele de mobilier trebuie alese astfel încât să denote bun gust, dar să fie și utile. Colaborarea cu specialiștii noștri îți...

Management de proiect

Te afli în permanență la curent cu progresul proiectului de design interior, ceea ce ne ajută să menținem calitatea...

ETAPE

Soluții Complete Pentru Spațiul Tău

Oferim servicii complete de design interior și amenajări interioare, pentru ca tu să poți crea amintiri într-un spațiu pe placul tău!

CONSULTANȚĂ

Orice proiect reușit presupune o bună colaborare între designer și beneficiar. Această etapă inițială reprezintă o oportunitate de a discuta în detaliu proiectul și a ne face o idee despre așteptările și dorințele tale.

PROIECTARE 2D/3D

În urma alegerii făcute de client (plan 2D) sub îndrumarea designerilor noștri, se ajunge la soluția finală ce va fi redactată în simulări 3D.

DETALII TEHNICE

În această etapă se prezintă schițele pentru realizarea finală a proiectului: instalații electrice și sanitare, alegerea materialelor folosite, alegerea mobilei etc.

MANAGEMENT DE PROIECT

Echipa noastră va fi prezentă la toate fazele importante ale lucrării pentru a ne asigura de corectitudinea implementării proiectului de amenajare.

3

Proiecte Finalizate

469 MP

Amenajati

21

Membrii Echipei

2

Proiecte in lucru