Detaliile proiectului:

  • Proiect Amenajări Interioare
  • Zona Plaza Mall, București
  • Buget 40.000 euro
  • Anul 2021

Proiect de amenajări interioare pentru un apartament cu trei camere, zona Plaza Mall – București

Compartimentarea apartamentului este cu două camere și are o suprafață utilă de 69 mp.

Apartamentul de 3 camere cu o suprafata utila de 69 mp este la prima folosință si amenajat în totalitate într-un complex nou de locuințe din zona Plaza Mall – București.

Servicii incluse:

 

LIVING: vopsea decorativă San Marco, aer condiționat LG Cool Art, scafe cu lumini led în șapte culori, pereți cu spoturi decorative, perete fals, șemineu electric iluminat în șapte culori, canapea electrică Mobexpert, scaun scoică Divani&Sofa, măsuță de cafea Vivre, covor color block Vivre, televizor QLED Samsung 138 cm, scaune de bar Mobexpert, bar executat la comandă din mdf negru lucios, sistem draperie și perdea automat, perdea de mătase și draperie black out din catifea, diverse vaze și decorațiuni Vivre, corpuri de iluminat pe LED cu cristale Eglo, întrerupătoare și prize din sticlă neagră cu touch.

BALCON: montat gresie, mochetă gri de exterior, închidere balcon cu sticlă securizată cu sistem de deschidere culisant, amenajare cu mobilă: două fotolii și măsuță Vivre.

BUCĂTĂRIE: mobilă din mdf negru lucios cu inserții metalice executată la comandă cu blat din marmură neagră, chiuvetă din granit negru, baterie chiuvetă neagră.

Electrocasnice: hotă decorativă Bosch, plită cu inducție din sticlă neagră, cuptor incorporabil negru, cuptor cu microunde incorporabil Electrolux, esspresor incorporabil Electrolux, combină frigorifică incorporabilă Electrolux, scaune de bar Mobexpert, rulou perdea fereastră și ușă balcon, corp de iluminat cu led Eglo, ușă bucătărie Filomuro vopsită cu decorativă în culoarea holului.

HOL: scafe cu iluminat led în șapte culori, vopsea decorativă integral, uși Filomuro vopsite cu decorativă, două corpuri de iluminat pe led cu cristale Eglo, oglindă de 2/1 metru vintage montată pe unul dintre pereți, întrerupătoare și prize din sticlă neagră cu touch.

BAIE OASPEȚI: faianță decorativă în nuanțe de gri, mobilier pe comandă din mdf negru lucios, chiuvetă albă cu baterie gri, vas de toaletă suspendat, direct flush, cu capac soft close și quick release, duș cu scurgere în podea, sticlă duș retractabilă securizată, rafturi din oglinzi fumurii, corp de iluminat pe led Eglo, întrerupătoare și prize din sticlă neagră cu touch.

DRESSING: executat la comandă din mdf lucios culoarea piersicii, cu zona special amenajată pentru stație de călcat Tefal incorporabilă în mobilă, mașină de spălat și uscat rufe Indesit, zona special amenajată pentru pantofi, mochetă de 20 cm puf pe podea, sistem draperie și perdea automat, perdea de mătase și draperie black out din catifea, banchete din catifea Vivre, oglindă pe perete Vivre, corp de iluminat pe led cu cristale Eglo, întrerupătoare și prize din sticlă neagră cu touch, ușa Filomuro vopsită cu decorativă în culoarea pereților.

BAIE MARE: spart pereți din cărămidă și înlocuit integral cu pereți din sticlă securizată, oglindă, pereți cu vopsea decorativă, plăci de gresie Marazzi, cadă freestanding neagră cu baterie de duș montată în podea, vas de toaletă suspendat cu inserții din platină, direct flush cu capac soft close si quick release, set de chiuvetă și oglindă pentru baie cu inserții din platină, calorifer negru decorativ, tablou cu licheni naturali, diverse decorațiuni baie Vivre, corp de iluminat pe led Eglo.

DORMITOR: mochetă 20 cm albă puf integral, pereți cu vopsea decorative San Marco (unul dintre acestia venetian luxury), aer condiționat LG Artcool, televizor QLED Samsung 138 cm, pat rotund catifea Divani&Sofa, fotoliu scoică catifea The Home, sistem draperie și perdea automat, perdea de mătase și draperie black out din catifea, întrerupătoare și prize din sticlă neagră cu touch, ușă Filomuro vopsită cu vopsea decorativa în culoarea pereților, mini dressing din mdf alb lucios, corpuri de iluminat cu LED din cristal Eglo.

 

Menționăm că bugetul cuprinde renovarea întregului apartament cu toate materialele incluse: uși, electrocasnice, mobilă și mobilă la comandă, instalații sanitare, corpuri de iluminat, inclusive curățenia finală a apartamentului.